Na mijn afstuderen aan de Universiteit Nijmegen, waar ik mijn master Burgerlijk recht met succes heb afgerond, ben ik sinds 2011 werkzaam als advocaat.

Ik heb voor de advocatuur gekozen, omdat ik het gepuzzel van de complexe vraagstukken, probleemstellingen en de daarbij behorende casuïstiek zeer interessant vind en gedreven ben om op een juiste wijze de problemen op te lossen. Hierbij houd ik rekening met het maatwerk van het vak.

Ik begeef mij graag op het vlak van vastgoedrecht, bouwrecht, huurrecht en alles wat daarbij komt kijken. Bij deze rechtsgebieden komt meer kijken dan enkel de daarbij behorende wetsbepalingen. Veel andere rechtsgebieden overlappen deze wetsbepalingen, waardoor ook hiervan kennis is vereist. De casuïstiek is niet puur zwart-wit. Ik adviseer en procedeer voor ondernemingen en particulieren over verscheidene problematieken. Mijn streven is om dure rechtsgangen te voorkomen en de ontstane problematiek in een vroeg stadium op te lossen.

In het jaar 2019 heb ik met succes de specialisatieopleiding Grotius Academie Onroerend Goedrecht afgerond.

Hobby’s: Wandelen, lezen, bourgondisch eten & drinken en sporten.

Quote: “Je weet nooit wat de dag brengt, dat maakt elke dag interessant en veelzijdig”.

Ik heb in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten (art. 35b lid 1 van de Regeling op de advocatuur) mij voor de algemene praktijk, civiel recht geregistreerd.

Details

OpleidingNederlands recht (LLM) aan de Radboud Universiteit Nijmegen
masterspecialisatieBurgerlijk recht verdiept
specialisatieopleidingGrotius Onroerend Goedrecht
TalenNederlands, Duits en Engels
Lid vanDe Vereniging voor Bouwrecht-advocaten
Lid vanDe Vereniging Vastgoed Juristen

Contact

e-mailvoagterberg@agterbergvandijk.nl
telefoon06-21295434